MULTIMEDIA

DVORCI VOJVODINE – više od 80 dvoraca, kaštela, letnjikovaca, tvrđava
Priča o usamljenim bajkovitim mestima za luksuzno stanovanje, odmor i zabave nekadašnjih veleposeničkih, vojnih, trgovačkih zanatskih porodica.
Dvorci i letnjikovci nastajali su tokom XVIII veka, XIX i početkom XX veka, pa su prema tome i stilovi građenja ovih objekata različiti i pripadaju stilovima prelaznog perioda od baroka do klasicizma.
Građeni su da održe plemićki stalež, bogatstvo i značaj svojih vlasnika. Mnogi od njih su reprezentativni rezidencijalni objekti, gotovo uvek okruženi prostranim uređenim parkovima ...
CENA ... 390,00 RSD
Naručite>>

MOZGALICE – edukativne igre za decu od 4 do 9 godina
25 edukativnih igara za decu od 4 do 9 godina.
Jednostavan i zabavan način za razvoj intelektualnih i motoričkih sposobnosti deteta.
CENA ... 290,00 RSD
Naručite>>

plavo L – Testovi za polaganje vozačkog ispita
plavo L je programski paket za samostalnu obuku i rad kod kuće.  Program se sastoji od Priručnika, Vežbe, Testa, Ispita, Različitih testova, Podešavanja parametara programa. plavo L je program koji: poboljšava kvalitet edukacije, povećava prolaznost kandidata i do 90%, moderan i privlačan način za učenje, sadrži bazu sa 2300 pitanja, sadrži više od 1000 fotografija i 3D ilustracija, izuzetno je lak za upotrebu. Obuhvata A,B,C,D,E,F i M kategorije..
CENA ... 340,00 RSD
Naručite>>

 

SAOBRAĆAJNI BUKVAR
Edukativni multimedijalni CD za decu od 5 do 12 godina, ali i za učitelje i roditelje kao pomoćno sredstvo u edukaciji dece u oblasti saobraćajne preventive.
Uz zanimljivu priču izložene su najčešće opasne situacije sa kojima se deca svakodnevno susreću.
Paket edukativnih i zabavnih igara, kao i test znanja.
Jednostavan i zabavan način da deca nauče opšte i osnovne pojmove o saobraćaju: opasnost tokom igre, kretanje po putu, prelazak preko kolovoza, ponašanje u prevoznim sredstvima i nakon izlaska, saobraćajni znakovi, semafori, policajac,...
CENA ... 290,00 RSD
Naručite>>

MEĐUNARODNA KLASIFIKACIJA BOLESTI 10
U dosadašnjoj primeni Međunarodne klasifikacije bolesti pojavljuju se mnogobrojne nelogičnosti zbog neposedovanja ili nekorišćenja knjige. Ovaj problem može biti rešen kompjuterskim programom, koji u sebi sadrži kompletnu Međunarodnu klasifikaciju bolesti, povreda i uzroka smrti.
Prihvatajući novi način primene MKB, postiže se i bolji kvalitet rada.
Program nudi mogućnost pretrage MKB-a po više kriterijum i to na nekoliko načina: kao stablo, šifri, nazivu bolesti, sortirano po abecedi itd.
Programsko rešenje je sigurno najjednostavniji i najjeftini način pretrage MKB-a.
CENA ... 390,00 RSD
Naručite>>

FAKT
Jednostavan program za brzu izradu i ispis računa, ponuda i štampu naloga, kao vođenja sopstvenih finansija.
Program je zamišljen kao rešenje za sve korisnike kojima nije potreban program za vođenje knjigovodstva, jer ionako sve dokumente dostavljaju knjigovođi, a žele sopstvenu evidenciju dokumenata vezanih uz svakodnevno poslovanje.
Baza podataka za unos artikala/usluga, klijenata, kupaca, poreza, valuta placanja je neogranicena. Izveštaji po artiklima, klijentima, datumski ...
Sva izradena dokumentacija se pamti i dokument uvek možete pogledati ponovo na ekranu ili odštampati na štampaču na način kako ste to uradili kod originalnog dokumenta.
CENA ... 980,00 RSD
Naručite>>

Dvorci Vojvodine, Mozgalice i Saobraćajni bukvar su i u verziji Windows i Mac OS X.

Za sve narudžbine sa ove stranice (gore) odobravamo POPUST od 10%.

copyright @ 1998 - 2009 QubeSoft.rs :: sva prava zadržana