Bingo

image
image
image
image
image
image

Zadovoljstvo nam je da Vam na osnovu višegodišnjeg iskustva u projektovanju, realizaciji i održavanju programskih paketa najrazličitije vrste, predstavimo naš program za Igre na Sreću.

Program BINGO (tj. skup programa) predviđen je za rad na PC računarima. Program poseduje sledeće osobine: moderan dizajn, jednostavna upotreba, modularnost i fleksibilnost, svi izveštaji i na ekranu i na štampaču, detaljna uputstva za upotrebu, mogućnost da korisnik promeni sve parametre bez intervencije autora.

Programski paketi Bingo namenjeni su, pre svega, TV izvlačenju. Višegodišnja primena ovog paketa je garant upotrebljivosti i sigurnosti. Naše iskustvo na TV stanicama i iskustvo u primeni programa Tombola, za igre na sreću su dodatni garant naših usluga

Program je predviđen za rad sa više igara: izvlačenje iz bubnja, generisanje slučajnog broja, zamena tiketa, itd.

Program pruža i niz dodatnih mogućnosti:

Mi vam možemo pomoći u sledećem:

Šta je BINGO Six?

BINGO Six je jedna od najpopularnijih igara na sreću u Evropi, a igračima pruža mogućnost da osvoje čak 10.000 puta više od njihovog početnog uloga.

BINGO Six je igra na sreću u kojoj se izvlači 35 brojeva od mogućih 48 (60 ili 90 u zavisnosti od broja igrača).

BINGO Six 6/48 je igra u kojoj se iz bubnja sa 48 kuglica izvlači njih 35. Igrači trebaju samo izabrati šest brojeva. Pored standardnih oklada, igrači se mogu kladiti na uzbudljive sisteme, specijalne i multi tikete. Pobednici takođe imaju priliku da udvostruče ili utrostruče svoju nagradu ukoliko jedan ili dva njihova srećtna broja budu izvučena na poljima označenim srećnim simbolima (detelina).

Igra BINGO  omogućuje više različitih vrsta igre: U’Pick’Em, QuickShot, Bonanza, Facebook, Horse Racing, Table, Electronic, Death, Bingo Six, Bingo X, …